Bestaande website aanpassen met WordPress

Volledig nieuw design met Elementor Pro

We kunnen je bestaande website aanpassen met WordPress en Elementor Pro. Je bestaande branding overzetten naar WordPress of een hele nieuwe branding.

Je domeinnaam en hosting verhuizen

Als we je bestaande website aanpassen met WordPress kun je er voor kiezen om ook je domeinnaam en hosting naar ons te verhuizen. Lekker overzichtelijk bij één partij.

Onderhoud voor je nieuwe website

Alles geregeld voor je re-design? Dan kunnen we ook het onderhoud voor je website helemaal uit handen nemen.

Bestaande website aanpassen met WordPress

Wil je een toegankelijk systeem waarin je zelf ook aanpassingen kunt doen. Dan is WordPress de ideale oplossing voor je website.

Door gebruik te maken van Elementor Pro kunnen we jouw bestaande website aanpassen met WordPress. Kies je ervoor om je huidige branding aan te houden, of wil je een geheel nieuw ontwerp.

Buiten het design van je website kunnen we er ook voor zorgen dat je hoger in de zoekmachines komt met onze SEO diensten.

43.2%

van alle websites op internet draait op WordPress

36%

van de top 1 miljoen websites gebruikt WordPress

12%

is de gemiddelde groei van WordPress gebruikers per jaar

Laat je bestaande website omzetten naar WordPress

WordPress biedt een hechte community en een database van meer dan 60 duizend gratis plugins om je website uit te breiden. Daarnaast is WordPress zeer gebruiksvriendelijk waardoor je zelf makkelijk aanpassingen kunt doen aan je website.

WordPress is het meest gebruikte content management system ter wereld. Een aantal van de meest populaire websites is gebouwd op WordPress.

Elementor Pro is een page builder voor WordPress. Op dit moment is dit de populairste page builder in je website professioneel te ontwerpen.

Daarnaast is Elementor zeer gebruiksvriendelijk.

Bestaande branding overnemen

Domeinnaam & Hosting verhuizen

Zoekmachine optimalisatie

Onderhoud

Volledig nieuw design

Gratis SEO analyse rapport

Gratis SSL certificaat

Responsive design